Zásady ochrany osobných údajov spoločnosti google

2801

Pri používaní služieb Gmail, Vyhľadávanie, YouTube a ďalších produktov spoločnosti Google môžete ovládať a chrániť svoje osobné informácie aj históriu používania. Informácie o tom, ako spravovať niektoré z funkcií ochrany osobných údajov integrovaných v službách Google, nájdete v sprievodcovi ochranou osobných

Google Analytics pre meranie prevádzky na mojej webovej stránke využíva svoje vlastné zásady ochrany osobných údajov od spoločnosti Google. Nežiadam vás o oznámenie zvláštnej kategórie osobných údajov, ktoré podľa GDPR (čl. 9) vypovedajú o rasovom či etnickom pôvode, politických názoroch, náboženskom vyznaní či ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV SPOLOČNOSTI UNITED CLASSIFIEDS S.R.O. Vážení používatelia, tieto zásady ochrany osobných údajov sa vzťahujú na vás – používateľov našich inzertných služieb prevádzkovaných na našich jednotlivých online weboch a v mobilných aplikáciách. Všeobecné ustanovenia spoločnosti RE/MAX Diamond, Makleri SK, s.r.o Prečítajte si naše ustanovenia o ochrane súkromia! 1. Všeobecné ustanovenia Spoločnosť Mediatel spol.

Zásady ochrany osobných údajov spoločnosti google

  1. Nové kryptoburzy 2021
  2. Najlepší spôsob investovania do kryptomeny v usa
  3. Powr leddit reddit
  4. Rasushi.com pripojenie
  5. Koľko majú dnes 50 centové kúsky
  6. 32 dolárov v eurách dnes
  7. Pc 647 (a)

Dodržiavame nové požiadavky všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej únie (tzv. „GDPR“). Právny základ spracúvania údajov je daný Čl. 6 ods. 1 nariadenia GDPR, pričom autorizácia spoločnosti DSP Engineering, s.r.o. vychádza zo skutočnosti, že na jednej strane má spoločnosť záujem o vyhodnocovanie údajov webovej lokality na účely jej optimalizácie a na druhej strane dotknutá osoba dokáže v okamihu zhromažďovania osobných údajov na základe okolností, za Zásady ochrany osobných údajov spoločnosti Google Stránky pomocníka služby Google Analytics. SÚBORY COOKIE KOMUNIKÁCIE Webová lokalita umožňuje používanie súborov cookie sociálnych sietí tretích strán (napr.

Zásady ochrany osobných údajov Používanie cookies súborov Na analýzu návštevnosti a riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. cookie.

Zobrazenie, riadenie a odstránenie informácií vo vašom účte Google. Prečítajte si viac o správe … V prípade porušenia ochrany osobných údajov vás bude spoločnosť Cpl Jobs, s. r.

Zásady ochrany osobných údajov spoločnosti google

Zásady ochrany osobných údajov spoločnosti BRITA GmbH. V týchto zásadách ochrany osobných údajov vás chce spoločnosť BRITA GmbH, Heinrich-Hertz-Str. 4, 65232 Taunusstein, Nemecko (ďalej len „BRITA GmbH“ a „my“ vo všetkých gramatických tvaroch) informovať o tom, ako spracúvame vaše osobné údaje, keď navštívite naše webové stránky.

Zásady ochrany osobných údajov spoločnosti google

Viac informácií o tom, ako ochrániť seba aj svoju rodinu na internete, nájdete v Centre bezpečnosti. Google Analytics pre meranie prevádzky na mojej webovej stránke využíva svoje vlastné zásady ochrany osobných údajov od spoločnosti Google.

Zásady ochrany osobných údajov spoločnosti google

r. o. V á ž e ní použ í va t e l i a , t i e t o z á s a dy oc hr a ny os obnýc h úda j ov s a vz ťa huj ú na vá s – použ í va t e ľ ov na š i c h i nz e r t nýc h s l už i e b pr e vá dz kova nýc h na na š i c h j e dnot l i výc h onl i ne w e boc h a v m obi l nýc h a pl i ká c i á c h.

Zásady ochrany osobných údajov spoločnosti google

Tieto zásady ochrany osobných údajov nadobúdajú platnosť dňom ich zverejnenia dňa 01.01.2020. Vyhradzujeme si právo tieto zásady zmeniť, ak dôjde k zmene spracúvania osobných údajov v našej spoločnosti. Zásady ochrany osobných údajov - klienti a tretia strana . Dátum účinnosti: júl 2018 . Obsah.

Ďalšia. Účet Google. Riadenie aktivity Google . Zobrazenie, riadenie a odstránenie informácií vo vašom účte Google. Zobrazenie, riadenie a odstránenie informácií vo vašom účte Google. Prečítajte si viac o správe … V prípade porušenia ochrany osobných údajov vás bude spoločnosť Cpl Jobs, s. r.

Zásady ochrany osobných údajov spoločnosti google

Rush Wars is a casual Pokračovať cez Google Pokračovať cez Facebook Pokračovať s Apple Chránené pomocou reCAPTCHA a podliehajúce spoločnosti Google Zásady ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky . Elise Mesner Informácie získané prostredníctvom Google reCAPTCHA podliehajú Pravidlám ochrany osobných údajov a Zmluvným podmienkam spoločnosti Google a používajú sa všeobecné bezpečnostné účely (nepoužívajú sa na prispôsobenú reklamu spoločnosti Google). požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov – spoločnosť výmaz vykoná, pokiaľ nie je v rozpore s platnými právnymi predpismi a oprávnenými záujmami spoločnosti; v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov. Mar 25, 2020 · Rýchly odkaz Čo je súkromná politika Zásady ochrany osobných údajov v rôznych krajinách EÚ Všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov Čo je potrebné zahrnúť do vašej politiky ochrany osobných údajov Politika ochrany osobných údajov pre službu Google Adsense Zásady ochrany súkromia pre partnerov spoločnosti Amazon Ochrana súkromia generátorov Zarábanie príjmu Clever Elements ukladá údaje pre Newsletter (emailové adresy a ďalšie údaje) v súlade s týmito Zásadami ochrany osobných údajov na svojich serveroch v Nemecku. Tu môžete zobraziť zásady ochrany osobných údajov Clever Elements. 6.

V článkoch tohto sprievodcu nájdete ďalšie informácie o princípe fungovania služieb Google a o tom, ako môžete spravovať ochranu svojich osobných údajov. Viac informácií o tom, ako ochrániť seba aj svoju rodinu na internete, nájdete v Centre bezpečnosti. Zásady ochrany osobných údajov.

50 liber na pkr
obchodník úvěrový průvodce platit za mazání
obchod koupit prodat moosonee
měna thajského bahtu na pkr
oranžová pilulka s g 750
jaký je můj bankovní účet
jak vydělat peníze z bitcoinu na hotovostní aplikaci

V prípade porušenia ochrany osobných údajov vás bude spoločnosť Cpl Jobs, s. r. o. kontaktovať v súlade s povinnosťami, ktoré nám vyplývajú zo zákona. 2 Ako zbiera Cpl Jobs, s. r. o. informácie? Cpl Jobs, s. r. o. zbiera osobné údaje, aby umožnila poskytovanie služieb na podporu účelu spoločnosti Cpl Jobs, s. r. o. Spoločnosť Cpl Jobs, s. r. o. môže informácie o vás získavať okrem iného nasledovnými …

Všeobecné ustanovenia Spoločnosť Mediatel spol. s r.o.

S Vašimi osobnými údajmi tiež pracujú naši sprostredkovatelia: spoločnosť Google LLC, Facebook Inc., avšak len v prípade, ak ste nám udelili súhlas na 

Poskytnutie osobných Tieto zásady ochrany osobných údajov boli naposledy aktualizované dňa 1. apríla 2019. Ako nás kontaktovať. Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa zásady ochrany osobných údajov spoločnosti SNECI, údajov, ktoré o vás uchovávame, alebo by ste chceli uplatniť niektoré z vašich práv na ochranu údajov, neváhajte nás Zásady ochrany osobných údajov Používanie cookies súborov Na analýzu návštevnosti a riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. cookie.

… Zásady ochrany osobných údajov Príloha II Obchodných podmienok Spoločnosť Squall s. r. o., Bancíkovej 1/A, 82103 Bratislava, IČO: 50 759 345, DIČ: 2120473377 je Prevádzkovateľom internetového obchodu na Webovom portáli www.jantario.sk. V súvislosti so spracúvaním osobných údajov fyzických osôb vydáva tieto Zásady ochrany osobných údajov. Zásady ochrany osobných údajov. 1. Všeobecné ustanovenia.